ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ!!!!!!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
 GONEIS4OU.NSM@GMAIL.COM /    Σύλλογος Γονέων 4ου Δημ. Σχολείου Ν. Σμύρνης
                                                                                                            
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί μας φίλοι,
Την Τετάρτη 16/1 θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας σε κάθε τάξη. Το τυχερό παιδί που θα βρει το φλουρί έχουμε φροντίσει να πάρει ένα μικρό δωράκι. Τυχερά όμως θα είναι όλα τα παιδιά φέτος, αφού είμαστε πλέον πιο κοντά στον στόχο μας: την εγκατάσταση διαδραστικών πινάκων σε όλες τις αίθουσες! Από σήμερα υπάρχουν εγκατεστημένοι 5 νέοι προτζέκτορες, ώστε να επιτευχθεί η κάλυψη και των 6 τάξεων. Οι πορσελάνινοι πίνακες όπου θα γίνεται η προβολή υπάρχουν ήδη από τις προηγούμενες χρονιές σε όλες τις τάξεις και μένει ακόμα να εγκατασταθεί το σύστημα μετάδοσης (ΜΜΟ) και οι υπόλοιποι προτζέκτορες. Ευελπιστούμε ότι θα είναι καλυμμένες πλήρως τουλάχιστον οι μισές τάξεις μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς!
Για να μπορέσουμε να φτάσουμε τον κοινό μας στόχο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε και να σας παρακαλέσουμε να φροντίσετε για την εξόφληση των οφειλών προς τον Σύλλογο (ετήσια συνδρομή συλλόγου & κάλυψη πρωινού ωραρίου καθαρίστριας). Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους ήδη έχουν ανταποκριθεί. Ελπίζουμε ότι θα εξακολουθήσουμε να έχουμε τη συμπαράσταση και την υποστήριξή σας και στις επόμενες δραστηριότητες-εκδηλώσεις μας ώστε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.
                                                                                      ΤΟ Δ.Σ
                 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την άμεση και ουσιαστική συνεργασία και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για ένα ΣΧΟΛΕΙΟ που θα προσφέρει τα πάντα στα παιδιά μας!!!

Νίκος Σιούτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου