ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 
 
sylap_galajiasΤη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εγγραφές για την παρακαλούθηση των 2 πρώτων πιλοτικών κύκλων του Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Ν. Σμύρνης. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται έως και τις 25 /01 /2013 στο Γραφείο Παιδείας Δήμου Νέας Σμύρνης Ελ. Βενιζέλου 18, 3ος όροφος Τηλ.: 213 2025840. Σε κάθε κύκλο θα γίνουν δεκτοί 22 δημότες, όπως ανέφερε ο κ. Σιούτας, οι οποίοι δε θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση και στο τέλος των σεμιναρίων θα πέρνουν Βεβαίωση Συμμετοχής. Αν υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός αιτήσεων θα γίνει ανοιχτή κλήρωση παρουσία των ενδιαφερομένων. Χώρος λειτουργίας του ΣΥ.ΛΑ.Π. Νέας Σμύρνης ορίστηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης
Η επίσημη παρουσίαση του ΣΥ.ΛΑ.Π. έγινε με μεγάλη επιτυχία στο «Γαλαξία» την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου από την αρμόδια Εκπαιδευτική Επιτροπή (φωτογραφία) που ορίστηκε πρόσφατα και απαρτίζεται από τους:

1. Στείρη Γεώργιο, (Επίκουρο Καθηγητή Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών ), Υπεύθυνο Προγραμματισμού και Οργάνωσης Θεματικών Ενοτήτων.
2. Σιούτα Νικόλαο (Δρ. Ψυχολογίας, Δ/ντή 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης), Υπεύθυνο Λειτουργίας του ΣΥ.ΛΑ.Π.
3. Κρικρή Γεώργιο (Ψυχολόγο Πανεπιστημίου Αθηνών) Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο
4. Πρώϊα Στέφανο (Ειδικό Συνεργάτη Δημάρχου Νέας Σμύρνης σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης), Υπεύθυνο Διοικητικής Υποστήριξης
5. Καλογρίδη Παντελή (Γενικό Γραμματέα Δήμου Νέας Σμύρνης), Γενικό Συντονιστή.

Παρόντες καταξιωμένοι πανεπιστημιακοί, ο Δήμαρχος, πολλοί Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ν. Σμύρνης, εκπρόσωποι φορέων, ενώ πάρα πολλοί ήταν και οι δημότες, εκπαιδευτικοί και νέοι της πόλης μας οι οποίοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του ΣΥ.ΛΑ.Π. και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετέχουν. Κοινό αίτημα όλων μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος αυτός κύκλος σεμιναρίων να αυξηθεί ο αριθμός των συμμετέχοντων για να μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι δημότες.
Ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του ΣΥ.ΛΑ.Π. κ. Νικόλαος Σιούτας, πάντως, επειδή το ενδιαφέρον των δημοτών υπήρξε μεγάλο, ανέφερε ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα να μεταδίδονται τα σεμινάρια των 2 πρώτων πιλοτικών κύκλων από το ιντερνετικό ραδιόφωνο  που διαθέτει το 4ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο ορίστηκε ως χώρος λειτουργίας του ΣΥ.ΛΑ.Π.

Συνδεθείτε με την ιστοσελίδα του Δήμου Ν. Σμύρνης για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους στόχους του ΣΥ.ΛΑ.Π., για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις αιτήσεις εγγραφής, καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων των 2 πρώτων κύκλων:
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :
http://www.neasmyrni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3132%3A2013-01-10-11-47-32&catid=71%3A2008-06-05-14-31-09&lang=el

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου