ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τετάρτη, 06/05/2015 και το σχολείο μας συμμετέχει στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ στο ποδόσφαιρο Δημοτικών Σχολείων  που προκηρύσσει η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) Αθλητικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Διεύθυνσης Δ΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Νέας Σμύρνης, οι οποίοι διεξάγονται στο γήπεδο ποδοσφαίρου “soccer club”.
Οι αθλητές μας είναι οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης  ΔΕΡΒΕΝΗΣ Άγγελος, ΔΟΥΡΗΣ Ηλίας, ΕΥΘΥΜΙΟΥ Βασίλης, ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗΣ Ιγνάτιος, ΚΟΛΙΑΤΣΟΣ Αντώνης, ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Γιάννης, ΜΑΓΓΑΝΑΣ Γιάννης, ενώ το ρόλο του «προπονητή» ανέλαβε η γυμνάστρια ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Νάγια.
Τα αποτελέσματα υπέροχα… δικαιώνουν τις προσπάθειες των παιδιών!

4ο ΔΣ Νέας Σμύρνης
vs
13o ΔΣ Νέας Σμύρνης
4 - 2
4ο ΔΣ Νέας Σμύρνης
vs
ΔΣ Αγίου Ανδρέα
2 - 0
4ο ΔΣ Νέας Σμύρνης
vs
7ο ΔΣ Νέας Σμύρνης
5 - 1

       Σειρά κατάταξης δεν υπάρχει σε αγώνες αθλοπαιδείας. Όλοι όσοι συμμετέχουν είναι νικητές, γιατί προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό! Αυτό υποστηρίζει και η σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Δ’ Αθήνας κα ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑ Ελευθερία  η οποία  βρίσκεται στο χώρο των αγώνων μαζί με το δήμαρχο Νέας Σμύρνης κο ΤΖΟΥΛΑΚΗ Σταύρο για να συγχαρούν τα παιδιά και να τους απονείμουν διπλώματα συμμετοχής.
               
Και εμείς με τη σειρά μας την Πέμπτη, 07/05/2015 στο χώρο του σχολείου μας πια, χειροκροτήσαμε τους μικρούς αθλητές που τόσο επάξια μας εκπροσώπησαν και σ’ αυτούς τους αγώνες!!!
Τέλος, να ευχαριστήσουμε κι όσους με τη βοήθεια που πρόσφεραν συντέλεσαν να  ολοκληρωθεί αυτή μας η προσπάθεια: τον κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ Κώστα που μετέφερε τους μαθητές από και προς τον αγωνιστικό χώρο και μας έδωσε το φωτογραφικό υλικό! Την κ. ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ Βάσω και τον κ. ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ Ανδρέα επίσης για την μεταφορά των μαθητών! Και τους γονείς και συγγενείς των παιδιών μας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να μας εμψυχώσουν!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου