ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!!!


ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 40Υ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
 
Αγαπητοί γονείς,  

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στην πόλη μας θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2013 να λειτουργεί Σύγχρονο Λαϊκό Πανεπιστήμιο   (ΣΥ.ΛΑ.Π),  σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), του οποίου  καθηγητές  αλλά και καθηγητές άλλων πανεπιστημίων θα διδάξουν στο ΣΥ.ΛΑ.Π.
Μετέχοντας στην επιτροπή δημιουργίας του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου  θα ήθελα να σας μεταφέρω την πρόσκληση του Δημάρχου κ. Τζουλάκη,  αλλά  και τη  δική μου επιθυμία  να παρευρεθείτε   στην παρουσίαση ίδρυσης του ΣΥ.ΛΑ.Π, που θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19.00 στο «Γαλαξία» της πλατείας της Νέας Σμύρνης,  όπου θα αναλυθούν οι στόχοι, οι θεματικές ενότητες, ο τρόπος λειτουργίας αλλά και ο τρόπος επιλογής των ατόμων  που θα παρακολουθήσουν τον πρώτο κύκλο μαθημάτων που θα γίνονται σε χώρο  του Σχολείου μας  και θα αφορά δύο (2) θεματικές :
Την  Ψυχολογία
Την  Ιστορία και  τον Πολιτισμό.


ΔΗΜΟΣ  ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΣΥ.ΛΑ.Π) 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, σας προσκαλεί στην ιδρυτική παρουσίαση του 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΣΥ.ΛΑ.Π)

του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

την ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ώρα 19:00 

 στον πολιτιστικό πολυχώρο «ΓΑΛΑΞΙΑ», Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης.


.

2 σχόλια:

  1. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον δ/ντή μας κο Σιούτα, ο οποίος έφερε άλλη πνοή στο σχολείο μας και με ακόμα μεγαλύτερη χαρά παρακολουθώ ότι αυτή τη νέα πνοή αυτό το όραμα για κάτι καλύτερο που κοντεύουμε να το χάσουμε/ξεχάσουμε... προσπαθεί να το περάσει και σε άλλες ομάδες του πληθυσμού στην πολή μας. Ξέρω ότι ήταν από τους πρώτους που συζήτησαν για το ανοιχτό πανεπιστημίο στην πόλη μας και σε λίγο χρόνο μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες το υλοποίησε...ξέρω ότι είναι να μην βάλει κάτι στόχο...έτσι δεν είναι κε Σιούτα μας;; Εγώ πάντως θα σας ακολουθώ και θα σας βοηθώ πάντα από όπου και αν είμαι! Σας ευχαριστούμε για όλα αυτα που κάνετε για όλους μας. Είμαστε υπερήφανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ κ. Γιαννικάκου για τα καλά σας λόγια.
    Επειδή πριν θέσω την πρόταση δημιουργίας του ΣΥ.ΛΑ.Π υπόψη του Δημάρχου μας την είχα συζητήσει με τους γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης ( Απρίλιος - Μάιος του 2012), οφείλω για λόγους τάξεως και ηθικής να πω ότι ήμουν
    ο πρώτος που έθεσε την ιδέα δημιουργίας του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου στο δημάρχός μας κ. Τζουλάκη τον Ιούνιο του 2012 , κάτι ανάλογο έθεσε και ο κ. Κρικρής τον Οκτώβριο του 2012 και ο κ. Δήμαρχος του ζήτησε να συναντηθεί μαζί μου, όπως κι έγινε και στη συνέχεια υπήρξε η σύμπραξη με το ΕΚΠΑ ( αυτό είναι αποτέλεσμα ενεργειών του κ. Κρικρή)
    Για επιβεβαίωση των όσων γράφω επικαλούμαι τη μαρτυρία του Δημάρχου μας κι επειδή γνωρίζω ότι ο κ. Κρικρής διαβάζει το blog μας μπορεί ανοιχτά να καταθέσει την άποψή του.
    κ. Γιαννικάκου το ΣΥ.ΛΑ. Π δεν είναι έμπνευση κανενός , είναι έμπνευση όλων είναι ανάγκη των καιρών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή