ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Aνακοινώσεις

1.      Σας υπενθυμίζουμε τη συνάντηση στη Σχολή Γονέων που θα γίνει σήμερα 21/1/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας. Θέμα : ¨ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ‘’ Επειδή το θέμα είναι επίκαιρο και δε θα μας δοθεί άλλη  ευκαιρία επανάληψης της θεματικής, όσοι γονείς έχουν το χρόνο, ας έρθουν  να παρακολουθήσουν το βιωματικό σεμινάριο.
 

2.      . Όσοι γονείς θέλουν να συζητήσουν με το Διευθυντή θέματα που άπτονται του θεσμικού του ρόλου μπορούν να επισκεφθούν το Σχολείο την Τετάρτη 23/1/2013 και ώρα 5.30 – 7 μμ . 

3.      Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή στις 9 το βράδυ μπορείτε να μπαίνετε στο blog και από το ιντερνετικό ραδιόφωνο του Σχολείου μας (RADIO 4o) , που εκπέμπει σε όλο τον κόσμο, να ακούτε τα νέα του Σχολείου μας ή ένα θέμα ψυχολογίας ή παιδαγωγικής που θα βοηθά το γονεϊκό ρόλο.
 
4.      Από αυτό το Σάββατο ξεκινά το CINE 4o και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα προβάλλονται  επιλεγμένες ταινίες που θα απευθύνονται στα παιδιά και θα προσεγγίζουν θέματα παιδείας, οικολογίας κ.α  Η ταινία που θα προβάλλουμε αυτό το Σάββατο 26/1/2013 στις 6.00μμ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

5.      Μια νέα προσπάθεια ξεκινάμε με τη δημιουργία τράπεζας αίματος που θα εξυπηρετεί, αν χρειαστεί τους γονείς , τους μαθητές του 4ου, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στο Σχολείο μας. Περισσότερα για την τράπεζα αίματος στην επόμενη σελίδα.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!      Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  NIKΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ