ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... (Νο 3)

Κυριακή ήταν για μια ακόμα φορά η μέρα που αφιερώσαμε στο ποδόσφαιρο, και συγκεκριμένα Κυριακή, 26/05/2013 και ώρα 18:00 μμ.
Το γήπεδο του «ΜΙΛΩΝΑ» φιλοξένησε 13 μαθητές του σχολείου μας, στην πλειοψηφία τους από την Ε’ τάξη, οι οποίοι αντιμετώπισαν 8 μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 96ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών.

Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη, με τα παιδιά και των δυο ομάδων αποφασισμένα να μην υποχωρήσουν... Παρά τις πολλές ευκαιρίες και τα απανωτά σουτ και προς τα δυο τέρματα, το πρώτο ημίχρονο έληξε με το «χαμηλό» σκορ 1 – 0, υπέρ του 4ου, κάτι που πεισμάτωσε ακόμα περισσότερο τους μικρούς αθλητές. Με την επανάληψη οι κόντρες συνεχίστηκαν αμείωτες, ώστε να λήξει τελικά ο αγώνας με σκορ 3 – 1 και τα παιδιά και των δυο σχολείων κατενθουσιασμένα!!!
Όσον αφορά τον «πάγκο» αυτή τη φορά ήταν «γυναικεία» υπόθεση... Από τη μεριά του 4ου ρόλο προπονητών έπαιξαν η δασκάλα του Ε1 κα Δέσποινα Κυριακίδου και η γυμνάστρια κα Νάγια Χατζηεμμανουήλ, ενώ την ομάδα του 96ου καθοδηγούσε η συνάδελφος γυμνάστρια κα Ευαγγελία (Λίλα) Μαστρομανώλη. Ιδαίτερες ευχαριστίες να δώσουμε παρ’ όλα αυτά και στον κ. Βασίλη Τόσκα – πατέρα μαθητών του σχολείου μας - που από τις κερκίδες συμβούλευε και ενθάρρυνε τα παιδιά μας!

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος των εξωσχολικών αγώνων ποδοσφαίρου! Για φέτος φυσικά... γιατί του χρόνου θα επανέλθουμε με περισσότερη όρεξη!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου