ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Στάση... λαμπραντόρ!!!!!


Ένα πανέξυπνο λαμπραντόρ, που έχασε το αφεντικό του, πήρε μόνο του το τρένο για να γυρίσει στο σπίτι
Όταν ο Αρτσι, ένα μαύρο λαμπραντόρ, έχασε το αφεντικό του σε απομακρυσμένο σιδηροδρομικό σταθμό της Σκοτίας έδειξε την υπεροχή της καταγωγής του και της καλής του εκπαίδευσης, πηδώντας στο πρώτο τρένο που θα τον οδηγούσε το ταχύτερο δυνατόν στο σπίτι του. Όχι μόνο πήρε το σωστό τρένο αλλά κατέβηκε και στο σωστό σταθμό, γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες.
"Είναι πολύ έξυπνος σκύλος. Καθώς δεν με έβρισκε, μπήκε απλώς στο σωστό τρένο για να γυρίσει στο σπίτι μας. Το είχε κάνει και στο παρελθόν. Ήμουν σίγουρος ότι ο Αρτσι ήξερε ποιο ήταν το τρένο που θα τον γύριζε στο σπίτι", δήλωσε περιχαρής ο κύριός του.
Οι κάμερες παρακολούθησης του σταθμού είχαν καταγράψει τον υπομονετικό σκύλο που περίμενε αρκετή ώρα το αφεντικό του, ενώ πρόσεχε για την άφιξη του κατάλληλου τρένου με τον οποίο θα γύριζε σπίτι. Πηδώντας μέσα στο τρένο, κατέβηκε από αυτό 12 λεπτά αργότερα, προς μεγάλη έκπληξη του υπαλλήλου των σιδηροδρόμων Ντέρεκ Χοπ. "Υπήρχε ελεγκτής στην αποβάθρα μαζί με τον Αρτσι που έλεγε ότι ο σκύλος είχε επιβιβαστεί χωρίς εισιτήριο", ανέφερε.
Δύο αστυνομικοί, το κλειστό σύστημα παρακολούθησης και αρκετοί σιδηροδρομικοί υπάλληλοι επιβεβαίωσαν το περιστατικό.
Ν.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου