ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 07/04/2013 και ώρα 15:00 κι ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος ξεκουράζεται, οι μικροί μας αθλητές είναι έτοιμοι για «δράση» στο γήπεδο ποδοσφαίρου του «ΜΙΛΩΝΑ». Η ιδέα ήταν του κου Γιώργου Πίχλιαβα – του υποδιευθυντή μας -  και η υλοποίηση έγινε χάρη στην ευγενική μεσολάβηση  του συναδέλφου - γυμναστή σε σχολείο της Δάφνης - κου Ηλία Κακογιώργου! Ποδοσφαιριστές οι μαθητές μας, προπονητές η γυμνάστριά τους κα Νάγια Χατζηεμμανουήλ και ο δάσκαλος κος Γιώργος Πίχλιαβας, πολύτιμοι βοηθοί οι γονείς τους, που αντέξανε και ήλιο και βροχή, προκειμένου να καμαρώσουν τα παιδιά τους...

Έτσι μαζευτήκαμε την Κυριακή και παίξαμε ποδόσφαιρο. Δύο αγώνες μάλιστα!
  • Στην πρώτη αναμέτρηση τα αγόρια του Ε1 τμήματος του σχολείου μας, αντιμετώπισαν την ομάδα των Ε’ & ΣΤ’ τάξεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου. Στο πλευρό τους βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο, 1 συμμαθητής τους από το Ε2 για να καλύψει το τέρμα, 5 συμμαθητές τους απο την ΣΤ’ τάξη μας για να τους βοηθήσουν  και έξω στον πάγκο, η δασκάλα τους κα Δέσποινα Κυριακίδου για να τους εμψυχώνει. Και τελικά τα κατάφεραν: κέρδισαν με σκορ 4 - 1 και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων.
  • Στη δεύτερη αναμέτρηση σειρά είχαν τα αγόρια (και 2 κορίτσια!) των Β’ τάξεων που αντιμετώπισαν τα αγόρια των Β’ & Γ’ τάξεων του 6ου Δ.Σ. Π.Φαλήρου. Και σ’ αυτόν τον αγώνα 4 μεγαλύτεροι συμμαθητές των παιδιών μας απο την Γ’ τάξη του σχολείου μας βρέθηκαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν. Η αναμέτρηση έληξε αρχικά με ισοπαλία 2-2. Μετά όμως από μια ολιγόλεπτη διακοπή λόγω βροχής, ο αγώνας συνεχίστηκε με τελικό σκορ 6-4 υπέρ των παιδιών μας που παρά τη μικρή τους ηλικία αγωνίστηκαν δυναμικά και πέτυχαν τη νίκη!

Διαιτητής και των δυο αναμετρήσεων ήταν ο κος Φίλιππος Φιαμπιάς, προπονητής των παιδιών του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη δίκαιη, αντικειμενική και... υπομονετική κρίση του!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Πολλές ευχαριστίες σε όλους, όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν αυτοί οι «αγώνες»!
Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον «ΜΙΛΩΝΑ» που πιστός στις αρχές του, να είναι δίπλα στα παιδιά και να προάγει τον αθλητισμό, μας παραχώρησε δωρεάν το γήπεδο ποδοσφαίρου!
Τέλος, όπως μας υποσχέθηκε και ο διευθυντής μας κος Νίκος Σιούτας, που βρέθηκε κι αυτός στις κερκίδες για να χειροκροτήσει τους μαθητές μας, σύντομα θα το επαναλάβουμε...!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου