ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΤΕΝΙΣ)


Για πρώτη φορά τα παιδιά του σχολείου μας είχαν μια μοναδική ευκαιρία: να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο τένις!
Ο «ΜΙΛΩΝΑΣ» για μια ακόμα φορά απάντησε στο αίτημά μας και έστειλε στο χώρο του σχολείου τον κο Γιώργο Λυμπερόπουλο, προπονητή αντισφαίρισης με μακροχρόνια εμπειρία σε παιδιά,  μαζί με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (φορητό φιλέ με στυλοβάτες, ρακέτες για όλες τις ηλικίες, μπαλάκια κ.ά.) ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά μας το άθλημα αυτό, τις κινήσεις και τους βασικούς κανόνες του.
Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα, 01/04/2013 και την Τρίτη, 02/04/2013, για τρεις διδακτικές ώρες κάθε μέρα, ο κος Λυμπερόπουλος «προπόνησε» κάθε τάξη ξεχωριστά, φανέρωσε μικρά μυστικά τεχνικής και κίνησης για ένα πιο εύκολο και καλύτερο παιχνίδι, απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών, τα κάλεσε στο χώρο του «ΜΙΛΩΝΑ» για να δουν από κοντά κι αν επιθυμούν να δοκιμάσουν και δωρεάν ένα μάθημα σε κανονικό γήπεδο αντισφαίρισης και φυσικά έπαιξε με όσα περισσότερα παιδιά μπορούσε... τένις!
Ευχαριστούμε πολύ τον «ΜΙΛΩΝΑ», τον προπονητή κο Γιώργο Λυμπερόπουλο και τη συνάδελφό μας κα Θάλεια Νάτση που πρότεινε και υλοποίησε με τη μεσολάβησή της την ιδέα να γνωρίσουν τα παιδιά μας - γιατί όχι - και το τένις!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου