ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


Αγαπητοί γονείς
συμπληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Σχολείου μας. Κάνοντας τον πρώτο εβδομαδιαίο απολογισμό δράσης θα έλεγα ότι καλύψαμε με επάρκεια τους στόχους που είχαμε βάλει. Ειδικότερα:
1.      Tη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου( μία ημέρα πριν τον αγιασμό ) οι μαθητές της Α΄ Δημοτικού και οι γονείς στις 18.00 γνώρισαν τους χώρους του Σχολείου μας και τις δασκάλες τους. Ανέβηκαν μαζί με τους γονείς τους στην πράσινη ταράτσα, όπου τους προσφέρθηκαν γλυκά και χυμοί και απόλαυσαν την πόλη μας από ψηλά....

2.      Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, οι μαθητές παρέλαβαν τα νέα σχολικά τους βιβλία και ο  Διευθυντής του Σχολείου κ. Νίκος Σιούτας στην αίθουσα εκδηλώσεων ανέλυσε στους γονείς τους στόχους για τη νέα σχολική χρονιά, έδωσε χρηστικές πληροφορίες και απάντησε σε ερωτήματα των γονέων.

3.      Από την Τετάρτη ξεκίνησε κανονικά η λειτουργία του Σχολείου και στο Ολοήμερο παραμένουν οι Α΄ &  Β΄ τάξεις ( καταβάλλουμε προσπάθεια από την επόμενη εβδομάδα να εντάξουμε στο ολοήμερο και τη Γ΄ τάξη - θα υπάρξει ανακοίνωση πότε ξεκινάει η Γ΄ τάξη)

4.      Την Τετάρτη οι μαθητές της Β΄ τάξης υποδέχθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων τους μαθητές της Α΄ Δημοτικού και διασκέδασαν με τον ταχυδακτυλουργό Domenico.

5.      Την Πέμπτη παρουσιάστηκε στο Σχολείο μας η νέα γυμνάστρια, έτσι καλύφθηκε το κενό που είχαμε…( μας λείπουν 3 ώρες Αγγλικών και η δεύτερη γλώσσα)

6.    Η   δασκάλα Αντωνίου Χρ. συνεχίζει στην τάξη της.

7.    Την εβδομάδα επισκέφθηκαν το blog του Σχολείου:
 Προβολές σελίδας
Ελλάδα

1800
Κύπρος

44
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

24
Ρωσία

22
Γερμανία

21
Ουκρανία

9
Ηνωμένο Βασίλειο

8
Γαλλία

4
Αυστραλία

1
Βουλγαρία                                1
Iνδία

1
Για την επόμενη εβδομάδα:

1.      H Α΄ και η Β΄ τάξη θα τελειώνουν 12.25΄, η Γ΄, Δ΄, Ε’ και ΣΤ΄ θα τελειώνουν 13. 15’

2.      Την Τετάρτη 19/9/ 2012  και ώρα 6.30 μμ είναι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Θεωρώ απαραίτητη την παρουσία σας,  γιατί ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι σημαντικός. Παράλληλα θα ήθελα να επισημάνω την άριστη συνεργασία με το απερχόμενο Δ.Σ ,αλλά και την ουσιαστική δράση που ανέπτυξε αυξάνοντας τους ποιοτικούς δείκτες της υλικοτεχνικής  υποδομής του Σχολείου μας,  τη δημιουργία αμοιβαίου κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, αλλά και σειρά δράσεων που απευθύνονταν τόσο σε μαθητές όσο και σε γονείς.

3.      Την Τετάρτη 19/9/2012 θα παρευρεθώ στη Γενική Συνέλευση και  όσοι από τους γονείς επιθυμούν μπορούν να με επισκεφθούν στο γραφείο μου  17.30 – 19.30

( πρώτη μηνιαία συνάντησή μας ) και να συζητήσουμε θέματα που σας απασχολούν. 

4.      ΄Οσοι γονείς της πρώτης  τάξης αντιμετωπίζουν  θέμα προσαρμογής των παιδιών τους παρακαλώ να συζητήσουν μαζί μου την Τετάρτη 17.30- 19.30.

5.      Έχουμε σε εκκρεμότητα τη συνάντηση των γονέων  της Α1, θα υπάρξει ενημέρωση εντός της εβδομάδας για την ημέρα πραγματοποίησης.
 
Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της πόλης μας από το μετεωρολογικό σταθμό του Σχολείου μας:

http://penteli.meteo.gr/stations/neasmyrni/

                  ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!

                                                ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου