ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ - Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!


   Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτύπησε στις 9.00   στο Σχολείο μας και η νέα σχολική χρονιά  ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό.  Στη συνέχεια οι μαθητές ανέβηκαν στις τάξεις τους όπου παρέλαβαν τα νέα τους βιβλία και αποχώρησαν στις 10.30!!!
Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Νίκος Σιούτας στην αίθουσα εκδηλώσεων ανέλυσε  στους γονείς  τους στόχους για τη νέα σχολική χρονιά, έδωσε χρηστικές πληροφορίες και απάντησε σε ερωτήματα των γονέων. 

                                               ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Από αύριο και μέχρι την Παρασκευή όλες οι τάξεις θα τελειώνουν στις 12.30.

Στο  Ολοήμερο Σχολείο  από αύριο μπορεί να παραμένουν  όσοι από τους μαθητές της πρώτης και της δευτέρας τάξης  το έχουν δηλώσει. Η ώρα αποχώρησής τους  θα γίνεται σύμφωνα με την ώρα που το έχουν δηλώσει. Αν κάποιοι γονείς θέλουν ν ‘ αλλάξουν την ώρα θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να το δηλώσουν στο Διευθυντή του Σχολείου.

Όσοι από τους γονείς έχουν δηλώσει την πρωινή ζώνη 7- 8 μπορούν από αύριο να φέρνουν τα παιδιά τους.  Στο Σχολείο θα βρίσκεται από τις 7 το πρωί ο Διευθυντής κ. Σιούτας και θα παραλαμβάνει τα παιδιά.

Σε όσες τάξεις  δεν έδωσαν σήμερα πρόγραμμα οι εκπαιδευτικοί,  οι μαθητές θα πρέπει να έχουν  για αύριο Τετάρτη  στην τσάντα τους, τα βιβλία της Γλώσσας και των Μαθηματικών και σε καμιά περίπτωση όλα τα βιβλία. Αυτό ισχύει μόνο για όσες τάξεις δεν πήραν σήμερα πρόγραμμα  μαθημάτων. Όλες οι άλλες τηρούν αυτό που γράφει το πρόγραμμά τους.
ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
Μας επισκέφθηκαν :
Προβολές σελίδας
Ελλάδα

463
Κύπρος

28
Γερμανία

17
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

15
Γαλλία

3
Βουλγαρία

1
Κροατία

1

 
 

 

 

 
 

 
 

 
 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου