ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


Θα ήθελα οι γονείς της πρώτης τάξης να μην  έχουν άγχος. Τα πρωτάκια μας ξεκίνησαν υπέροχα!!! Παρακολουθούμε την πορεία τους και αν χρειαστεί κάτι θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Το Σχολείο μας έχει κάνει έναν χρηστικό  προγραμματισμό  τόσο σε επίπεδο διδακτικών παρεμβάσεων , όσο και σε επίπεδο στήριξης και βοήθειας των γονέων.

Ο προγραμματισμός άρχισε να υλοποιείται από την επίσκεψη γνωριμίας στο Σχολείο μας πριν τον αγιασμό … την υποδοχή ..και συνεχίζεται μέσα στην τάξη.

Παράλληλα με τη λήξη του Σεπτεμβρίου θα έχουμε μια πρώτη εικόνα και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη θα οργανώσουμε μαζί  μια απογευματινή συνάντηση κατά τμήμα όπου  θα συζητήσουμε για την οργάνωση του χώρου - τη διαχείριση του χρόνου μελέτης των παιδιών στο σπίτι και  θα απαντήσω σε θέματα που σας απασχολούν τόσο στον τομέα της παιδαγωγικής όσο και στον τομέα της Ψυχολογίας.
                       Με ενδιαφέρει η ουσιαστική και στοχευμένη δημιουργική συνέργασία  !!!
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου . ΤΗΛ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2109338908
 
O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

* Σήμερα διάβασαν το blog μας : Στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στις Ην. Πολιτείες Αμερικής, στο Ην. Βασίλιειο, στη Γαλλία, στην Ινδία, στη Ρωσία και την Ιταλία!!!
 

 

  

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου