ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του συλλόγου μας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος:          Κατερίνα Σολδάτου              (τηλ. 6973462118)
Αντιπρόεδρος:   Έλενα Καρπούζη                  (τηλ. 6944587856)
Γραμματέας:       Ρήνα Κωνσταντοπούλου       (τηλ. 6945435237)
Ταμίας:              Αναστάσιος Φουφόπουλος    (τηλ. 6937326410)
Μέλη:                 Αποσκίτης Δημήτρης
                          Γληνού Κατερίνα
                          Παύλου Ηλέκτρα

Μαζί σας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε αυτή τη νέα και ομολογουμένως δύσκολη διετία που έχουμε μπροστά μας θα καταφέρουμε να συμπαρασταθούμε και να εμπνεύσουμε τα παιδιά μας, αλλά και να στηρίξουμε τον Σύλλογο Διδασκόντων στο έργο του. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα εργαστούμε σκληρά δείχνοντας έμπρακτα στα παιδιά μας πως ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η μέριμνα για το κοινό καλό μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, ιδιαίτερα σε εποχές σαν αυτή που ζούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι για τα παιδιά μας το σχολείο τους ΕΙΝΑΙ ο κόσμος τους.
Έχοντας ορίσει ως πρώτο στόχο την αγορά επιπλέον διαδραστικών πινάκων ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες τάξεις, ζητάμε και φέτος την ετήσια συνδρομή σας η οποία ορίστηκε στο ποσό των 10 € ανά οικογένεια (το ίδιο για 1, 2 ή 3 παιδιά). Έχοντας όμως αναλάβει και την κάλυψη της πρωινής καθαριότητας οφείλουμε να πληρώσουμε 8 € ανά παιδί για την καθαρίστρια (ετησίως). Για την πληρωμή, τόσο της συνδρομής όσο και της αμοιβής της καθαρίστριας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Ταμία και στην Πρόεδρο, κυρίως κατά τις ώρες της πρωινής προσέλευσης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας θέλουμε μαζί μας!

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου