ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ...


1 σχόλιο:

  1. Εδώ μια μετάφραση (συγγνώμη για τα λάθει!..) από τι γράφανε στο blog τους για την εμπειρία μαζί μας http://the-bentrider-fameuhly.eu
    "Στις 28, μας περιμένει το σχολείο του Κώστα, 300 μαθητές έρχονται (12 τάξεις!) για να ανακαλύψουν το ταξίδι μας. Τα παιδιά είναι πολύ περίεργοι και μας κάνουν πολλές ερωτήσεις. Έχουμε λάβει πολλά δώρα, σχέδια και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα!
    Πραγματικά πολύ καλοί!
    Ο διευθυντής μας έδειξε σχολείο: έχει ένα μετεωρολογικό σταθμό τον οποίον τα δεδομένα χρησιμοποιούνται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, υπάρχει επίσης ένας σεισμογράφος που συνδέεται με ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο. Στη ταράτσα του σχολείου, υπάρχει ένας κήπος, όπου κάθε τάξη πραγματοποιεί ένα έργο. Οι μαθητές έχουν επίσης ευαισθητοποιημένοι στην οικολογία. Έχουν ένα ηλιακό φούρνο, και το σχολείο μελετάει την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών.
    Μια πολύ ωραία συνάντηση που, ελπίζουμε, θα οδηγάει σε ανταλλαγή με το σχολείο μας. Μπορείτε να δείτε το blog του σχολείο εδώ: http://4dsnsmyrn.blogspot.gr/."

    ΑπάντησηΔιαγραφή