ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ !!!


Καλημέρα κ, Σιούτα,

Ονομάζομαι Σπύρος και αφορμή αυτού του email είναι το άρθρο που μόλις διάβασα από Τα Νέα:
Στην συνέχεια βρήκα την ιστοσελίδα και το blog του σχολείου σας, τα οποία έχουν πάρα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω, εσάς και τους υπόλοιπους δασκάλους του σχολείου σας, για αυτό που προσφέρετε στα παιδιά.

Είμαι 32 χρονών και τα τελευταία 4 χρόνια ζω και εργάζομαι στην Δανία, αλλά έχω μεγαλώσει και σπουδάσει Φυσική στην Αθήνα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει μια τόσο καλή πρωτοβουλία στην Ελλάδα και κυρίως σε Ελληνικό σχολείο. Το λέω αυτό διότι οι νοοτροπίες δασκάλων και καθηγητών κατά την διάρκεια των σχολικών μου χρόνων και σπουδών μου στο Καποδιστριακό δεν διέφεραν σε τίποτα από την κατάσταση που σίγουρα γνωρίζετε και κυριαρχεί στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι δίνετε ευκαιρίες στα παιδιά να ασχοληθούν και να δουν σε πράξη τις βιολογικές καλλιέργειες, την σεισμολογία, την αστρονομία και οτιδήποτε άλλο έχετε καταφέρει με τα πολύ λίγα χρήματα που έχετε στην διάθεσή σας. Ελπίζω αυτό το μήνυμα να περάσει σύντομα και σε άλλα σχολεία, αλλά και στην νοοτροπία των υπόλοιπων Ελλήνων που πιστεύουν ότι για όλα χρειάζονται χρήματα.

Πραγματικά  θα ήθελα πάρα πολύ να επισκεφθώ το σχολείο σας όταν ξανά έρθω στην Ελλάδα και να με ξεναγήσετε στον χώρο εκμάθησης που έχετε δημιουργήσει!

Σας συγχαίρω και πάλι και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο σπουδαίο σας έργο.

Με εκτίμηση,
Σπύρος

...................
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου