ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης                                   
                                                              

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Σχολείο μας έχει φορέσει τα γιορτινά του, σας γνωρίζουμε τις δραστηριότητές μας:

Παρασκευή 9/12/2011 Ξεκίνησε η έκθεση βιβλίου. Σας περιμένουμε!!!!!!!

Σάββατο 10/12/2011 ώρα 12: 00 Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου ο συγγραφέας Μάκης Τσίτας  παρουσίασε το  βιβλίο '' Δε μου αρέσει το γάλα ''. Την παρουσίαση παρακολούθησαν πολλοί μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης με τους γονείς τους!!!
ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ!

Στο Βασίλη δεν αρέσει καθόλου μα καθόλου το γάλα. Όμως η μαμά του επιμένει κάθε πρωί να του δίνει μια τεράστια κούπα. Εκείνος άλλοτε το πίνει με κλειστή μύτη και κλειστά μάτια, άλλοτε το ρίχνει στο πιατάκι της γάτας ή στο νεροχύτη αλλά την κατσάδα δε την γλιτώνει. Το γάλα τον κυνηγάει παντού: μέχρι και στον ύπνο του. Ώσπου μια μέρα πήγε στον οδοντίατρο και τότε...


Τρίτη 13/12/2011  οι μαθητές  παρακολούθησαν την παράσταση : « Οι άθλοι του Ηρακλή» ( Θέατρο Ελληνικός Κόσμος – Κάρμεν  Ρουγγέρη).

Σάββατο 17/12/2012 ώρα 12: 00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Σχολείου  παρουσίαση βιβλίου από συγγραφέα.
Δευτέρα 19/12/2011 ώρα  6: 00 μμ θα δοθούν οι βαθμοί του Α΄ τριμήνου.
Πέμπτη 22/12/2011 ώρα 8: 30 εκκλησιασμός μαθητών. Οι μαθητές θα έρθουν με τις  τσάντες τους, γιατί μετά τoν εκκλησιασμό  το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.
Παρασκευή 23/12/2011 χριστουγεννιάτικα  δρώμενα χωρίς την παρουσία των γονέων. Οι μαθητές θα έρθουν  με τις τσάντες τους και το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.
Τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης (Σάββατο και Κυριακή ) ο Διευθυντής * θα βρίσκεται στο γραφείο του, για όσους θα ήθελαν να τον συναντήσουν.
·         Θερμή παράκληση προς τους γονείς να επισκεφθούν  την έκθεση και να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και κατά προέκταση το Σχολείο μας.  Η συνεργασία μας είναι άριστη και η βοήθεια που μας προσφέρει σημαντική.
·         Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων το σχολείο μας με την οικονομική στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ετοιμάζεται να αναπτύξει δύο σημαντικά projects και να βελτιώσει τη χρηστικότητα του Χημείου.
·         Θα παρακαλούσα τους μαθητές και τους γονείς να επισκέπτονται το blog του Σχολείου : http://4dsnsmyrn.blogspot.com/ και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις , τη δράση του Σχολείου και θέματα που αναφέρονται στο γονεϊκό ρόλο..
                                Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

                                                   Ο Διευθυντής                                                

                                                   Νίκος Σιούτας   
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου