ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!!!!


Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Σχολείο μας . Περισσότερα από 70 άτομα προσήλθαν να δώσουν αίμα ( γονείς  , εκπαιδευτικοί , φίλοι του 4ου  ) και η τράπεζα αίματος του Σχολείου μας είναι γεγονός. 
Ξεπεράσαμε το στόχο μας που ήταν 40 φιάλες, συγκεκριμένα συγκεντρώσαμε 50 φιάλες που πιστεύω ότι θα αγγίξουν τις 60,  καθόσον  άλλα 8- 10 άτομα δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα και θα μεταβούν στο Αρεταίειο  Νοσοκομείο τις επόμενες εβδομάδες. Ακόμη 13 άτομα που δεν κατόρθωσαν να δώσουν αίμα άμεσα για διάφορους λόγους  πιστεύουμε ότι θα έχουν τη δυνατότητα στην επόμενη αιμοδοσία μας που θα γίνει το Μάιο του 2014.
Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω προσωπικά  για την ανταπόκριση που δείξατε στην  έκκληση για τη δημιουργία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το τμήμα του αιματολογικού του Αρεταίειου Νοσοκομείου και προσωπικά την κ. Οικονομέα για την άρτια οργάνωση της αιμοδοσίας στο Σχολείο μας ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου