ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Με ιδιαίτερη επιτυχία , πολλά χαμόγελα αλλά και ικανοποίηση ξεκίνησαν οι δραστηριότητες του Σαββάτου!!!! Κατά μέσο όρο το κάθε τμήμα το παρακολουθούν 25 μαθητές !!!!
Το τμήμα των παραδοσιακών χορών με εκπαιδεύτρια την κ. Λ.Ηλιάδη λειτούργησε 9.30- 10.30 και οι μαθητές μας χόρεψαν σε ρυθμούς νησιώτικους!!!!
Το τμήμα του Νηπιαγωγείου μας ξάφνιασε ευχάριστα περίπου 23 γονείς με τα νηπιάκια μας απόλαυσαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που ετοίμασε η κ. Σανταμούρη!!!!
Στο τμήμα της Ζωγραφικής ξεπεράσαμε τους 25 μαθητές και επειδή ο χρόνος δεν επαρκεί κατά τους μαθητές μας... θα ξεκινάμε 11.30 από το επόμενο Σάββατο!!!!  Η κ.  Νιάρχου Ελίνα εντυπωσίασε για την ευρηματικότητά της!!!!
Το τμήμα του θεατρικού παιχνιδιού ξεκίνησε με τη γνωριμία των παιδιών με τη δασκάλα τους κ. Γιαννούλη Δέσποινα !!!
Το τμήμα του Σκακιού με τον κ. Φουφόπουλο ξεκίνησε δυναμικά!!!! Ο κ Φουφόπουλος άρτια προετοιμασμένος υπόσχεται πολλές επιτυχίες για τη σκακιστική μας ομάδα !!!!
Η Ζαχαροπλαστική βέβαια έκλεψε την παράσταση!!!! Με δύο κορυφαίουςΣΕΦ τον Κριστιάν και τη Μαρία  Μπέτση τα παιδιά μας θα έλεγα ότι ζωγράφισαν δημιουργώντας υπέροχα τρουφάκια!!!!!!!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου