ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Σε συνέχεια της προσπάθειάς μας να γνωρίσουμε στα παιδιά μας τα αθλήματα με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών, σειρά είχε το ποδόσφαιρο! Στο κάλεσμά μας με πολλή χαρά και προθυμία ανταποκρίθηκε ο «ΜΙΛΩΝΑΣ» και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου κος Γιάννης Χατζηβασιλείου.

Την Πέμπτη, 21/02/2013 και την Παρασκευή, 22/02/2013 ο κος Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο χώρο του σχολείου μας, για συνολικά 6 διδακτικές ώρες, ισάριθμες με τον αριθμό των τάξεων. Σκοπός του ήταν να μιλήσει με τα παιδιά, να απαντήσει στις ερωτήσεις τους σχετικά με το άθλημα, να τους προσφέρει μέσω του «ΜΙΛΩΝΑ» ένα μήνα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα, αλλά κυρίως να τα «προθερμάνει» με μια σειρά διασκεδαστικών παιχνιδιών με μπάλα, ώστε να παίξουν στο τέλος της ώρας «αγώνα» τα δυο τμήματα κάθε τάξης, μεταξύ τους!!!

Ειδικά την Παρασκευή και λόγω του πολύ άσχημου καιρού, το μάθημα προσαρμόστηκε μέσα στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και προστέθηκε μάλιστα και ένας μικρός διαγωνισμός σε «γκελάκια» κατά τον οποίο πρώτος βγήκε ο Βασίλης Λαμπαδίτης της ΣΤ’ τάξης με 82 αναπηδήσεις της μπάλας στο πόδι, πριν αυτή ακουμπήσει το έδαφος, δεύτερος ο Γιάννης Μαγγανάς της Δ’ τάξης με 46 γκελάκια και τρίτος ο Νικόλας Καλαντζής της ΣΤ’ τάξης με 30!

Αγόρια και κορίτσια ενθουσιάστηκαν με το ποδόσφαιρο!!!

Ευχαριστούμε πολυ το «ΜΙΛΩΝΑ», τον υπεύθυνο ακαδημιών κο Χατζηβασιλείου και τον κο Παντελή Δημητρουλόπουλο (πατέρα μαθήτριας μας) για την ευγενική του μεσολάβηση!







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου