ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΥΤΑΣ π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


TO 4o HTAN KAI EINAI TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ 4ο ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!

 
 
Τις επόμενες ημέρες θα παραλάβετε ένα έντυπο μέσα από το οποίο θα επιλέξετε τις δραστηριότητες που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν  ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά μας στις ελεύθερές τους ώρες   και που θα είναι εναρμονισμένες με τη γενικότερη στόχευση του  Σχολείου μας .
                    Ημέρες πραγματοποίησης : ΤΡΙΤΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 
...........................................................................................................................................................
Ακόμη την επόμενη εβδομάδα όλοι οι γονείς θα πάρουν ένα έντυπο για την εθελοντική ημέρα αιμοδοσίας . Παρακαλώ τους γονείς της Α΄ Δημοτικού , αλλά και όσους γονείς μπορούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες να το δηλώσουν.
 Πρέπει να συγκεντρώσουμε τουλάχιστον 50 φιάλες αίματος που θα ανήκουν στην τράπεζα αίματος του 4ου Δημοτικού. Κάνω προσωπική έκκληση   να ανταποκριθείτε σ' αυτή μας την προσπάθεια και είμαι σίγουρος θα δείξετε την αγάπη με την οποία με περιβάλετε ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μου.
Στις 5/10 ημέρα Σάββατο ξεκινά το Σινέ Σχολείο 4ο με μια υπέροχη μεταγλωτισμένη ταινία, μπορείτε να φέρετε και τους φίλους σας.
Ο εθελοντισμός στην  Ελλάδα είναι γνωστός σαν έννοια, άγνωστος σαν θεσμός, εμείς στο 4ο θέλουμε και μπορούμε να τον κάνουμε πράξη. Την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβετε ένα ακόμη έντυπο το οποίο θα γράφει τι θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας για το καλό των παιδιών μας , θαρρώ ότι είναι ώρα να οργανωθούμε σα γονείς και να δώσουμε ότι καλύτερο στα παιδιά μας. Μετά τη συμπλήρωση του εντύπου θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας για το τι μπορούμε να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε.
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης και προσωπικά το Διευθυντή   δεν το ενδιαφέρει ο εντυπωσιασμός  μέσω ανάρτησης θεωρητικών προσεγγίσεων , αλλά ο προγραμματισμός και η ουσιαστική υλοποίηση δράσεων που είναι ενταγμένες στη γενικότερη φιλοσοφία του Σύγχρονου Σχολείου!!!
Το 4ο δείχνει ένα νέο δρόμο τόσο στη μαθησιακή διαδικασία έχοντας ανεβάσει τους δείκτες ποιότητας , όσο και σε τομείς που άπτονται του ανοιχτού σχολείου και για την επίτευξη  σας διαβεβαιώνω προσωπικά θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ανεξάρτητα   χρόνου που είναι απαραίτητος για την υλοποίησή τους .
 Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε το 4ο ένα Δημόσιο Σχολείο που δε θα υπολείπεται σε τίποτα από τα καλύτερα ιδιωτικά .
Τα λόγια κάποιου γονιού  μου δίνουν  δύναμη :   ''Προχωράμε δάσκαλε'', ''  Πάμε  δυνατά '' μου είπε,  τον ευχαριστώ - σας ευχαριστώ  :
'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ''    για το καλό των παιδιών μας !!!
Το 4ο γράφει τη δική του ιστορία και δείχνει ένα νέο δρόμο στην εκπαίδευση και στη ζωή, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας τακτικές που ανατρέπουν παραδοσιακές πρακτικές και σ΄αυτή την προσπάθεια είμαστε  Μαζί !!!Nίκος Σιούτας!!!!

 
 

                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου